omoss

Vår målsetning er å være effektive og presise i leveranser av våre tjenester.

Vi ønsker å være en naturlig samarbeidspartner og rådgiver for små og mellomstore bedrifter
uavhengig av selskapsform.

Vi har i dag kunder som hører hjemme i svært forskjellige bransjer som for eksempel designere, IT, håndverkere, advokater, varehandel, boligsameier, samt konsulentbedrifter.

Disse hører hovedsakelig til i Drammensregionen, med unntak fra Oslo, Svelvik, Lier og Asker.

Les mer om oss som arbeider i Regkon nedenfor.

camillaCamilla ble ansatt i Regkon AS i 1987 som regnskapsmedarbeider. I 1991 var hun ferdig utdannet ved handelshøyskolen BI, og ble autorisert regnskapsfører og daglig leder for Regkon AS. Hun opparbeidet seg bred erfaring fra ulike bransjer og selskapsformer. I 2008 valgte hun å slutte i Regkon for å jobbe ved Norges største badeanlegg Drammensbadet KF som administrasjonsleder. Etter 7 år i kommunal virksomhet og et par år som økonomiansvarlig i privat virksomhet er hun nå tilbake i Regkon AS som autorisert regnskapsfører, eier og daglig leder.

brittaBritta har vært ansatt i Regkon AS siden det ble etablert i 1983. Ved siden av å ha økonomiansvar for virksomheten var hun regnskapsfører for andre selskaper. Hun har bred erfaring fra bransjer som transport, bygg og anlegg, engineering og møbelforhandlere. Britta har solid erfaring for føring av advokatregnskaper, konkursbo og revidering av konkursbo.